Selecteer een pagina

Project “Zuidende / Molenstraat” is de realisatie van 18 zelfstandige tweekamerappartementen van gemiddeld 43 m2. Er worden 3 etages, welke voorheen in gebruik waren als kantoorruimte. getransformeerd naar woonbestemming. De wooneenheden zijn bestemd voor de verhuurmarkt zonder restricties voor bepaalde doelgroepen. Als de omgevingsvergunning met betrekking tot de transformatie is verleend en deze onherroepelijk is, worden de bouwwerkzaamheden vrijwel direct gestart. Naar verwachting kunnen de woningen voor de bouwvakvakantie van 2017 in gebruik genomen worden.

Het project is gelegen op een opvallende en goed bereikbare locatie aan de kruising tussen de straten ‘Zuidende’ en ‘Molenstraat’, aan de rand van het kerngebied van Helmond. De buurt waarbinnen het projectgelegen is Centrum Helmond. Deze buurt kenmerkt zich door levendigheid, openheid en ruimte. In de gevarieerde buitenruimtes zijn verrassend veel groenvoorzieningen en rustige ontmoetingsplaatsen binnen een stedelijke omgeving. De buurt is goed bereikbaar en heeft veel faciliteiten op loopafstand. Starters, jonge gezinnen, senioren en diverse culturen leven in het centrum niet alleen naast elkaar, maar ook met elkaar.

Het project is op fiets- dan wel loopafstand gelegen van het centrum en centraal station van Eindhoven. De bereikbaarheid is zowel per auto, als met het openbaar vervoer uitstekend. Derhalve kan het object aangemerkt worden als een AAA-locatie.

Zie ook de website van Haardoorn Vastgoed bv

Zie ook het artikel in het Eindhovens Dagblad.

Meest Recente Berichten

Elektrisch woonhuis te Rijen

Elektrisch woonhuis te Rijen

Dit moderne woonhuis te Rijen is volledig elektrisch, dus aardgasloos. De verwarming, de koeling en het warme water (CW6) van de woning is gerealiseerd met een lucht-water warmtepomp van Panasonic, de T-Cap 12kw. Het elektra verbruik wordt gecompenseerd door de 30...

Lees meer

CONTACT

Goossens Architectenbureau
Vinkelaan 198
5702LX Helmond
tel: 06-24634149

LINKS

CONTACT

Goossens Architectenbureau Vinkelaan 198 5702LX Helmond tel: 06-24634149

Share This